Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Pizzerii Sector 4

Pizzerii Sector 4

Serviciile de livrare pizza si catering reprezinta activitatea prin care sunt furnizate meniurile de tip catering precum si alte servicii auxiliare pe care le comanda clientii si acestea au rolul de a satisface o gama mare de preferinte pe care le au consumatorii.

Serviciile de livrare implica de regula prepararea si livrarea mancarii dar sunt si firme care extind oferta si includ si bauturi, decoratiuni, vesela sau personal necesar pentru a servi mancarea in cadrul unui eveniment.

Pizzerii Sector 4

Indiferent ca vorbim despre evenimente in familie sau de evenimente corporatiste  o firma care livreaza mancarea la o locatie fixa va face fata cu succes la toate provocarile.

Calitatea, prospetimea si siguranta produselor pe care le oferiti dar si modul prompt si profesionalismul cu care reactioneaza personalul sunt esentiale pentru o carte de vizita atragatoare.

Atunci cand va este foame cea mai buna varianta este sa comandati o pizza la domiciliu. Pentru a va asigura ca veti comanda ceea ce doriti si ca veti fi multumiti de produse trebuie sa gasiti pizzeria unde personalul pregatit stie sa raspunda la toate nevoile esentiale: sa vina repede, sa coste putin si preparatele sa fie gustoase.

In cazul in care va place pizza aveti mai multe variante si veti gasi in mod cert ceva care sa va placa. Pizza este suficient de mare cat sa poata fi impartita cu prietenii.

De asemenea daca va plac pastele la noi puteti sa gasiti paste intr-o multitudine de arome. Pentru o combinatie speciala, incercati combinatiile indraznete. Veti fi surprinsi in mod placut  de orice produs pe care il comandati de la noi.

O salata buna este buna in orice moment si este cu atat mai buna in zilele in care doriti ceva usor care sa va sature. Ingredientele vor fi mereu gustoase si proaspete si de asemenea vasul in care vin e suficient de mare.

Daca va plac preparatele pe care le serviti ca fel principal, veti gasi in meniul nostru si specialitati care contin carne de vita, de pui sau de porc la care dupa preferinta aveti posibilitatea sa adaugati si o garnitura si in plus gasiti si deserturi pentru a avea un meniu complet.

 

Daca deja ati incercat mai multe firme veti vedea ca Brassio concureaza serios in topul celor mai bune livrari si ca pret cu greu pot fi gasite tarife mai mici. 


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania