Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Pizza delivery Sector 4

Pizza delivery Sector 4

Comenzile online sunt tot mai folosite depasind in popularitate comenzile telefonice. Gurmanzii se pot bucura de faptul ca tot mai multe restaurante ofera astfel de servicii. 

Antreprenorii care utilizeaza si internetul stiu ca daca ofera consumatorului posibilitatea de a comanda online rezultatul va fi ca acesta se va atasa tot mai mult de afacerea si produsele oferite.

Pizza delivery Sector 4

Vom lua ca si exemplu pizza, deoarece aceasta este unul dintre cele mai populare mancaruri din intreaga lume. Indiferent ca e facuta o comanda telefonica de la birou, din camin sau dintr-o casa plina de copii galagiosi, aceasta comanda uneori nu este o alegere potrivita. Comenzile luate gresit, meniurile care nu mai sunt valabile si multe astfel de detalii pot sa devina un impediment pentru ca o comanda sa se finalizeze corect.

Comenzile digitale sunt cele care transforma complet experienta consumatorilor intr-un foarte conventabila, cotata perfect de clienti. Clientii nu au motive pentru a fi grabiti si au acces la tot meniul unui restaurant sau al unei pizzerii.

Site-urile restaurantelor si firmelor de catering ofera clientilor posibilitatea de a comanda pizza online rapid si simplu. Un client beneficiaza de o paleta foarte mare de optiuni si vizualizeaza foarte multe restaurante si pizzerii din oras sau efectueaza o comanda online si au in acelasi timp si accesul la meniurile complete sau la preturile actualizate. 

Din cauza crizei economice si a nevoii consumatorului de economisire a timpului, numarul persoanelor care isi permit sa ia masa in oras scade si comenzile online se bucura de o popularitate tot mai mare. 

In prezent, consumatorii vor ca lucrurile sa se desfasoare cat mai repede si in cel mai simplu mod si o comanda online are exact aceste doua calitati de baza. Modul de a comanda online transforma livrarea intr-una eficienta si placuta.

Cateringul este activitatea prin care se furniezeaza mancarurile si alte servicii auxiliare clientilor si toate acestea au rolul de a satisface o gama foarte larga de preferinte venite din partea consumatorilor.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania