Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Mancare sanatoasa gatita livrare la domiciliu Bucuresti

Mancare sanatoasa gatita livrare la domiciliu Bucuresti

Viata fiecaruia dintre noi este din ce in ce mai aglomerata si mai ocupata. Este dificil sa ne facem timp pentru a intra in bucatarie si pentru a pregati o masa sanatoasa. Ajungem astfel sa manacam ceea ce este mai accesibil dar in acelasi timp renuntam la calitate. Este vorba aici despre fast food si snacksuri care sunt o modalitatea de a ne potoli repede foamea insa nu sunt o optiune sanatoasa. Orice fel de mancare gatita este mai sanatoasa decat fast food.

Furnizorii de servicii de livrare la domiciliu ofera produse alimentare sanatoase la domiciliul fiecaruia. Cele mai multe dintre aceste companii activeaza si online.

Exista si programe de livrari la domiciliu la nivel national care sunt strict regionale. Ele ofera mancare gatita care ar trebui uneori sa fie incalzita de clienti. Pot sa ofere de asemenea si produse proaspete si congelate, apa si sucuri.

Mancare sanatoasa gatita livrare la domiciliu Bucuresti

Aceste companii va ofera si pachete regulate pentru masa cum sunt planurile lunare sau cele saptamanale.

Sunt cateva diferente intre produsele oferite de aceste servicii de livrari si fast food.

Companiile ofera mancare gatita si bogata in nutrienti, la fel ca si cea facuta in casa. Alimentele sunt facute si ambalate in mod igienic. Va permit sa alegeti mai multe tipuri de mancare in functie de ocazie. Companiile va ofera servicii speciale penru diabetici, pentru cei la regim sau pentru persoanele varstnice care au probleme de sanatate. Cele mai multe astfel de servicii ofera si reduceri, cupoane si alte promotii pentru clientii fideli. Puteti sa comandat mancare si pentru prieteni si familie care va fi livrata acasa. Unele companii ce ofera astfel de servicii pot sa ofere si transport gratuit.

Sanatatea este cea mai importanta si mancarea are un rol important pentru ca aceasta sa fie mentinuta. Este important sa avem o dieta cat mai bogata in vitamine si in substante necesare pentru organismul nostru. Pizza este vazuta ca o macare junk insa contrar acestor impresii contine vitaminele necesare pentru o dieta sanatoasa si echilibrata.

A comanda pizza pentru o masa insa nu in mod exagerat nu este un lucru rau. Mancarea junk nu are vitamine si nu se poate compara cu mancarea gatita. In prezent mancarea gatita este accesibila atat ca si timp cat si ca bani.

 

Fie ca este vorba despre micul dejun, gustari sau pranz si cina, site-urile sunt gata sa va livreze in stare proaspata ori congelata mancare gatita. Acum aveti posibilitatea de a apela la cele mai apropiate servicii de livrare mancare su de a comanda orice. Nu ezistati sa apelati la astfel de servicii si nu uitati ca sanatatea este una din cele mai importante atuuri in viata iar mesele sanatoase pot sa o sustina.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania