Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Mancare la domiciliu Sector 4

Mancare la domiciliu Sector 4

Pranzul, cina si micul dejul pot fi livrate direct la usa indiferent ca va aflati acasa sau la birou. Acest serviciu nu doar ca este convenabil si rapid dar este si mai putin costisitor decat credeati. E adevarat ca este o anumita taxa in plus pe aceste servicii dar aceasta este mult mai mica decat tot costul unei mese gatite acasa.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile avantaje comanda mancare la domiciliu, de ce sa comandam mancare online si comanda mancare online.

Restaurantele care va ofera servicii de livrare mancare au un principiu foarte bine cunoscut mai exact calitatea produselor. Mancarea ar trebui sa fie ambalata igienic, sa fie proaspata si sa fie cat mai sanatoasa. Desigur in ceea ce priveste sanatatea depinde ce decideti sa comandati. 

Mancare la domiciliu Sector 4

O alternativa pentru gatit dar si pentru comanda online este sa luati masa in oras la un restaurant dar aceasta alternativa are o serie de dezavantaje. In orasele mari strazile sunt aglomerate si deplasarea pana la un restaurant se face destul de greu si costurile sunt considerabil mai mari comparativ cu cazul unui serviciu pentru livrarea la domiciliu.

Sunt si cateva lucruri esentiale si bune de stiut pentru cazul in care decideti sa apelati la servicii de livrare mancare in Sectorul 4:

Pentru ca mancarea sa poata fi livrata la timp ar trebui sa comandati de la restaurante care se afla aproape de zona in care doriti sa va fie livrata mancarea. Adresa va fi cunoscuta de distribuitori si distanta pe care va trebui sa o parcurgeti va fi mult mai scurta. 

Trebuie sa vorbiti politicos si clar atunci cand comandati prin apel telefonic. Desi in restaurant se primesc in fiecare zi sute de comenzi daca vorbiti politicos veti fi servit cu placere  ori de cate ori comandati. In functie de cat de clar vorbiti o comanda se va intelege corect si nu vor aparea confuzii intre produse. Nimeni nu vrea sa fie livrata o comanda care nu corespunde cu cererea clientului. 

Este de asemenea si posibilitatea de a comanda online la majoritatea restaurantelor. Sunt mult mai putine sanse ca o anumita comanda sa fie gresita daca faceti comanda online. In acest caz veti primi confirmarea comenzii pe mail si veti putea achita cu un card sau in momentul livrarii.

Restaurantele au site-uri cu meniuri intregi pentru toate preferintele. Brassio va ofera in afara de pizza si o varietate de alte mancaruri: supe, salate, paste, desert, ciorbe, garnituri, bauturi. Decat sa consumati junk food este de preferat sa alegeti serviciile de livrare mancare la domiciliu care ne ofera posibilitatea de a manca mai sanatos.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania