Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Livrari pizza Sector 4

Livrari pizza Sector 4

In zilele noastre foarte multe persoane au o viata agitata si ocupata iar timpul este o resursa foarte importanta si nu ne permitem sa avem foarte multe activitati in afara de job si viata de familie. O activitate care a devenit tot mai dificil de realizat este si gatitul. Cei mai multi oameni ajung sa apeleze la servicii de livrare mancare.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile Adevarul despre pizza, Totul despre pizza si Mituri despre pizza.

Aceste servicii sunt prezente in viata fiecaruia dintre noi si ofera multe avantaje ajutandu-ne in fiecare zi. In cele ce urmeaza va prezentam si noi cateva astfel de avantaje.

Livrari pizza Sector 4

1. Mancarea este sanatoasa

Este destul de complicat sa consumam alimente sanatoase daca nu avem timp sa gatim. Sunt multe persoane care consuma junk food din cauza faptului ca aceasta se prepara rapid. O alternativa foarte buna pentru a consuma alimente sanatoase sunt serviciile pentru livrare la domiciliu. Acestea pun la dispozitia clientilor servicii de livrare pentru mai multe tipuri de preparate si toate aceste preparate sunt naturale si proaspete.

2.Economie de timp

Dupa o zi de munca foarte obositoare cei mai multi oameni prefera sa isi petreaca timpul acasa cu familia sau sa aiba alte activitati care nu au legatura cu gatitul. Timpul pe care il petreceti in bucatarie poate sa fie petrecut in alt mod in cazul in care apelati la servicii de livrare la domiciliu.

3.Costurile sunt mici

Desi pare greu de crezut, serviciile de livrare mancare la domiciliu nu au costuri mari. In majoritatea cazurilor costurile pentru cumparaturile din supermarket care au legatura cu gatitul sunt mai ridicate ca sa nu mai spunem si de timpul pe care il  veti petrece in magazin si in drum spre magazin.

4.Relaxare

Cu totii avem nevoie de relaxare dupa o zi lunga de munca. Serviciile de livrare mancare acasa va ofera posibilitatea de a va relaxa.  Nu mai trebuie sa stati foarte mult timp in bucatarie. Tot ce trebuie sa faceti este sa comandati pe internet sau printr-un apel telefonic ce doriti sa mancati si mancarea va va fi livrata la domiciliu fara sa depuneti niciun efort.

5. Evenimente si petreceri

Livrearea la domiciliu este cea mai buna optiune in momentul in care vorbim despre organizarea unei mese cu mai multi invitati. E destul de complicat sa gatiti pentru un numar foarte mare de persoane. Serviciile de livrare la domiciliu sunt ideale pentru petrecerile restranse. Astfel veti avea posibilitatea de a comanda cateva meniuri, platouri calde sau reci si pizza pentru invitatii dumneavoastra.

Sunt firme care se ocupa si de evenimente care au o amploare mai mare precum botezurile si nuntile.

 

Accestea sunt doar unele dintre cele mai mari avantaje ale serviciilor de livrare la domiciliu. Este important sa gasiti restaurantul sau firma care isi resepcta programul de livrare. Dupa ce ati gasit un astfel de restaurant veti fi multumiti de ceea ce va ofera serviciile de livrare mancare acasa.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania