Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Livrare mancare la domiciliu Sector 4

Livrare mancare la domiciliu Sector 4

Stiati ca puteti sa comandati mancare online? Chiar daca sunteti uimiti, lucrul acesta este adevarat. Sunt sute de site-uri cu produse alimentare diferite care va ofera servicii de livrare la domiciliu cu posibilitatea de a comanda online. Sunt de asemenea foarte multe promotii pe care aceste site-uri le ofera.

Indiferent de starea de spirit pe care o aveti in mod sigur o sa gasiti si ceva online care sa va multumeasca. Puteti sa alegeti orice tip de produs si acesta va ajunge rapid la voi.

Livrare mancare la domiciliu Sector 4

Disponibilitatea produselor este destul de mare. Utilizand meniuri detaliate care contin atat mancare cat si ingredientele folosite pentru prepararea lor, veti gasi ceea ce va doriti. Dupa o zi de munca obisitoare, ajungeti acasa si singurul lucru pe cre il vreti este sa va relaxati si sa va odihniti. Nu veti avea in mod sigur dispozitia necesara pentru gatit.

Comanda online este una din cele mai bune solutii in momentele respective. Comenzile online comparativ cu cele prin apeluri telefonice au mai multe avantaje. Prin comenzile online nu exista riscul de a fi intelese gresit anumite comenzi sau de a fi pierdute. Acesta este un lucru normal insa daca puteti sa il evitati de ce nu?

Comenzile online va ofera posibilitatea de a plati cu cardul sau prin apel telefonic. Daca doriti ca mancarea sa va fie livrata acasa trebuie sa stiti si ca sunt zone de livrare stabilite de catre restaurante. Cel mai potrivit este sa va alegeti un restaurant care sa ofere asemenea servicii in zona unde locuiti in asa fel incat sa nu fie perceputa o taxa de livrare.

Daca vreti sa comandati o pizza si restaurantul nu livreaza in zona respectiva vi se percepe si o taxa in procente din valoarea comenzilor livrate.

Mancarea comandata online este sanatoasa, la fel ca si cea gatita in casa. Sunt multe persoane care datorita programului incarcat pe care il au fac greseala de a consuma mancare junk pe care sa o prepare rapid. Aceasta dauneaza sanatatii organisului si nu trebuie sa fie aleasa. Este de preferat sa comandati mancare.

Posibilitatea de a comanda mancare online este in avantajul celor cu probleme de sanatate sau care nu pot sa se deplaseze la magazine si la restaurante, oamenilor de afaceri care nu au timp sa manance la restaurant sau sa gateasca si celor care vor sa se relaxeze si sa nu mai piarda vremea in bucatarie.

 

Dupa cum ati vazut sunt mai multe avantaje pentru comenzile online. Cu ajutorul site-urilor care va ofera posibilitatea de comanda online si de livrare la domiciliu timpul devine mai util pentru fiecare persoana.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania