Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Livrare mancare la birou

Livrare mancare la birou

Chiar daca gatitul e una dintre variantele care dupa parerea celor mai multe gospodine este una din cele mai bune optiuni pentru a consuma mancare sanatoasa, in prezent serviciile de livrare la dimiciliu sunt preferate de toate persoanele fiind o alternativa pentru gatit. Toate aceste servicii sunt prezente pe piata si preturile lor sunt accesibile. In general, apeleaza la ele cei care au un loc de munca cu program prelungit, persoanele care calatoresc dar si alte persoane care din diverse motive nu au timp de gatit sau nu vor sa gateasca.

In ultima perioada sunt mai multe firme care au contracte cu restaurantele acestea pentru a le livra angajatilor mancare sanatoasa si proaspata in fiecare zi.

Livrare mancare la birou

Restaurantele care ofera servicii de livrare mancare la domiciliu au propriile site-uri unde mancarea poate sa fie comandata telefonic sau online. Pe site-uri veti gasi meniuri cu absolut toate preparatele care pot sa va fie livrate la domiciliu, iar livrarea se face in cel mai scurt timp in general timpul de livrare fiind de maxim 40 de minute.

Puteti sa comandati desert, bauturi calde si reci, garnituri, preparate la grill, supe, ciorbe si evident pizza care este unul din cele mai comandate preparate.

Pe langa toate acestea veti gasi si produse de post sau vegetariene pentru persoanele care consuma acest tip de preparate.

Posibilitatea de a comanda online este usor de utilizat. Prin simpla selectare a produselor de pe site si prin completarea datelor de livrare comanda se va finaliza rapid. Aveti si posibilitatea de a plati cu ajutorul cardului ori direct la cel care livreaza mancarea. Produsele sunt sanatoase si ambalate cat se poate de igienic.

Desi inca mai sunt persoane retincente in a folosi aceste servicii, ele au intrat in forta pe piata si castiga din ce in ce mai multi clienti.

 

Ne ajuta in primul rand sa economisim timpul pentru ca atunci cand vrem sa gatim acasa vom pierde timpul pentru a merge la supermarket pentru a cumpara toate ingredientele si acest lucru are nevoie de timp. Gatitul necesita timp. Toata perioada aceasta poate sa fie petrecuta facand ceva util sau puteti sa va relaxati pur si simplu in cazul in care apelati la servicii de livrare mancare la domiciliu.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania