Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Livrare mancare gatita la domiciliu Bucuresti

Livrare mancare gatita la domiciliu Bucuresti

Mancarea a devenit un lucru eficient pentru multi oameni in prezent datorita serviciilor de livrare la domiciliu. Avem o viata mult mai agitata si mai ocupata insa fara timp suficient de gatit. Daca ne petrecem ore in sir in bucatarie pentru a pregati masa intregii familii putem sa ne relaxam iar mancarea ne va fi livrata la domiciliu la ora dorita.

Internetul a ajutat ca aceste servicii sa fie rezolvate rapid si usor de acasa. Cautarea pe internet a restaurantelor care livreaza in zona este destul de simpla. Sunt sute de restaurante si cele mai multe dintre ele au propriile site-uri pe care puteti gasi toate felurile de mancaruri posibile si ingredientele lor.

Livrare mancare gatita la domiciliu Bucuresti

Sunt mancaruri atat pentru vegetarieni, pentru cei care au probleme cu greutatea cat si pentru consumatorii normali sau pentru gurmanzi. Restaurantele stabilesc planurile de mancare lunare sau saptamanae. Veti primi aceeasi mancare zilnic si la aceeasi ora sau diferite feluri zilnic.

Posibilitatea de a comanda exista atat online cat si telefonic. Alegerea va apartine. Comenzile online sunt mai sigure si puteit plati cu un card ce credit sau cu un card de debit, ceea ce prin telefon se face destul de greu.

Imaginati-va ca ati avut o zi obositoare si stresanta. Dupa ce ati ajuns acasa nu mai aveti dispozitia pentru a gati sau pentru a va deplasa la supermarket ori in oras pentru a manca. Serviciile de livrare va ofera si posibilitatea de a va relaxa si de a va petrece timpul cu familia.

Persoanele in varsta nu au posibilitatea de a gati si pot avea probleme de deplasare pentru a cumpara toate ingredientele iar serviciile de livrare la domiciliu sunt salvarea lor. Mancarea este sanatoasa si astfel se vor mentine in forma.

 

Copiii trebuie sa manance sanatos si nu pot sa apeleze la junk food. In momentul in care nu gatiti va puteti simti in siguranta daca le oferiti o alimentatie sanatoasa cu servicii de livrare mancare. 


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania