Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Livrare mancare acasa Sector 4

Livrare mancare acasa Sector 4

In prezent, foarte multi oameni au o viata agitata si ocupata iar timpul este una din cele mai importante resurse dar care nu ne ermite sa avem foarte multe activitati pe langa viata de familie si job. Una din activitatile care sunt foarte greu de realizat este si gatitul si asa multi dintre noi vom apela la servicii de librare mancare.

Acestea sunt prezente pste tot si ofera multe avantaje usurand viata de zi cu zi.

Este dificil sa consumam mancare sanatoase in momentul in care nu avem suficient timp pentru gatit. Sunt mai multe persoane care consuma junk food pentru ca aceasta se prepara mai repede. O alternativa buna pentru a consuma mancare sunt serviciile de livrare la domiciliu. Acestea ofera servicii de livrare pentru orice tip de mancare si toate preparatele sunt proaspete si sanatoase.

Livrare mancare acasa Sector 4

Apeland la astfel de servicii veti economisi timpul. Dupa o zi de munca cele mai multe persoane prefera sa isi petreaca timpul in familie sau avand si alte activitati ce nu tin de gatit. Timpul pe care il petreceti in bucatarie poate sa fie petrecut altfel, mult mai util in cazul in care apelati la servicii de livrare la domiciliu.

Costurile sunt mai mici. Chiar daca pare incredibil, mancarea livrata la domiciliu nu are costuri mari. In general costurile pentru cumparaturile din supermarket pentru a gati sunt mult mai ridicate. Nu mai vorbim nici despre timpul pierdut pentru a va deplasa la magazin.

 

Toti avem nevoie si de relaxare dupa o zi de munca. Serviciile de livrare mancare va ofera si aceasta posibilitate. Nu mai este necesar sa va petreceti mult timp in bucatarie si tot ce trebuie sa faceti este sa comandati online ori prin apel telefonic tot ce doriti sa mancati si mancarea va fi livrata la domiciliu fara sa depuneti efort.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania