Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Despre pizza delivery

Despre pizza delivery

Este simplu, cei mai multi oameni prefera sa isi faca viata cat mai usoara cu putinta si sa economiseasca foarte mult timp. Uneori se va intampla sa aveti dispozitia necesara sa alegeti un restaurant preferat si sa iesiti in oras sa mancati. Dar trebuie sa stiti ca pentru a face asta este nevoie sa va imbracati corespunzator si sa va deplasati pana acolo. Desigur, o masa in oras va costa mai mult timp decat o masa acasa. Profitand de serviciile de livrare mancare puteti pur si simplu sa sunati si sa comandati sa sa comandati pe internet pentru a va asigura ca totul va decurge perfect. Apoi tot ceea ce trebuie sa faceti este sa asteptati ca mancarea sa ajunga si sa platiti pentru comanda.

Pentru multi oameni cina este un motiv bun prin care pot sa scape si sa isi ia o pauza. Puteti lasa pe alticineva sa gateasca si sa va aduca mancarea si cel mai amuzant este ca nu veti avea nimic de curatat dupa masa, dupa ce ati aruncat tot ce a ramas in cosul de gunoi.

Veti putea economisi facand cumparaturile online. Cand apelati la servicii de delivery nu veti fi obligati sa cumparati si bauturile ori desertul. Veti reusi astfel sa economisiti. De asemenea va trebui sa ii oferiti ceva persoanei care va aduce mancarea dar nu la fel de mult cat trebuie sa oferiti in restaurante.

 

Descoperiti restaurante noi. Folositi serviciile de livrare in restaurante pentru a gasi restaurante noi fara sa fie necesar sa deveniti prezentabili si sa va deplasati pe afara pentru a gasi un nou loc in care sa mancati. Puteti sa incercati felurile principale si sa determinati daca restaurantul este unul bun care sa se potriveasca nevoilor pe care le aveti. De asemenea, puteti sa faceti contracte cu firme de livrare mancare si in momentul in care aveti o afacere.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania