Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Despre livrare mancare la domiciliu

Despre livrare mancare la domiciliu

Un mare avantaj oferit de serviciile de livrare online este economia de timp. Nu toti avem timp sa stam sa gatim si sa ne facem mancarea. Oamenii in general nu mai aut timp liber si de aceea profita cat mai mult de toate beneficiile aduse de serviciile de livrare mancare la domiciliu. Ganditi-va la toate lucrurile pe care ati putea sa le faceti in timpul in care gatiti si la tot timpul pe care il puteti valorifica altfel. Puteti petrece mai mult timp cu familia, puteti sa va relaxati uitandu-va la emisiunea preferata sau puteti pur si simplu sa stati si sa cititi o carte in timpul pe care in mod normal il petreceati in magazine sau in bucatarie.

Oamenii sunt in ultima vreme tot mai interesati de problemele de sanatate care companiaza sistemele de livrare mancare. Unele dintre aceste probleme sunt pozitve in timp ce altele sunt negative. Sunt si oameni care inca mai percep sistemele de livrare mancare ca fiind nu tocmai sanatoase. In ciuda a tot ceea ce se crede despre serviciile de livrare mancare trebuie sa va spunem ca optiunea de a comanda mancare este chiar buna pentru sanatate.  

Serviciile de livrare mancare au nenumarate beneficii dar si aici putem mentiona si pretul. Este mult mai ieftin sa comandati mancare decat sa mergeti intr-un restaurant pentru a manca. Unele restaurante online au si preturi rezonabile insa pretul este o chestiune subiectiva si prin urmare tot timpul vor fi persoane nemultumite de preturi. De asemenea, sunt si restaurante care folosesc arome artificiale. Nu toate restaurantele online fac asta iar cele care utilizeaza aceste tipuri de arome mentioneaza in lista de ingrediente deci daca va deranjeaza le puteti evita.

 

Puteti determina daca sistemele de livrare mancare merita sau nu acum ca stiti toate avantajele care vin la pachet cu ele. Nu exista un serviciu perfect de livrare care sa functioneze pentru toata lumea si fiecare sistem are propriile dezavantaje. Daca luam in calcul acest lucru inseamna ca va trebui sa faceti propriile alegeri pentru a determina serviciile de livrare de unde aveti cele mai multe beneficii.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania