Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Despre comenzile de mancare

Despre comenzile de mancare

Daca planuiti sa folositi sistemele de livrare online aveti o optiune de a primi comenzile acasa si va trebui sa fiti siguri ca faceti cateva lucruri. Pentru inceput asigurati-va ca site-urile pe care le folositi sunt rentabile. Pentru a va asigura trebuie sa cautati pe internet restaurantul vostru preferat si sa aflati daca livreaza online sau nu. De asemenea este o idee buna sa va intrebati prietenii si familia despre serviciile de livrare si despre eficienta lor inainte de a livra mancarea. Acest lucru se intampla pentru ca uneori mancarea poate sa nu fie fresh sau de foarte buna calitate si asta poate sa insemne si o pierdere de bani. De asemenea, aveti un avantaj in a comanda online fata de a merge intr-un restaurant sa mancati. Se mai intampla uneori si sa primiti un ordin gresit si acest lucru va avea ca si rezultat foarte mult timp pierdut si planuri schimbate.

Serviciile de livrare online implica numeroase beneficii cand vine vorba despre utilizarea acestor servicii si acest lucru se intampla pentru ca dupa ce sunteti siguri de calitatea produselor si de viteza livrarii veti comanda mult mai des mancare si va veti familiariza cu toate discounturile si cu toate ofertele valabile. Puteti sa utilizati site-urile pentru a ramane la curent cu toate detaliile si cu toate ofertele speciale pe care restaurantele le au de ocazii speciale precum Pastele si Craciunul. Puteti sa incepeti sa utiliati sistemele online de livrare mancare si sa mancati ceea ce vreti oricand.

 

Puteti sa gasiti restaurante care livreaza rapid la orice colt de strada si veti vedea imediat beneficiile. Restaurantele va ajuta sa consumati in fiecare zi mancare proaspata si portii controlate. Daca vreti sa mancati sanatos dar nu vreti sa gatiti de acasa, puteti comanda ceva sanatos de la un restaurant fast food. Aceste comenzi pot sa includa si mancare raw sau vegan, diverse nuci sau semnite si alte preparate considerate feluri principale sau deserturi.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania