Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Delivery mancare Sector 4

Delivery mancare Sector 4

Capitala Romaniei are un numar mare de firme si companii al caror personal apeleaza la pranz la servicii de livrare mancare. Aceste servicii sunt avantajoase pentru toti cei care au un loc de munca cu programul prelungit. Ei pot comanda mancare si la domiciliu pentru cina in familie cat si la birou.

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le avem in momentul in care apelam la aceste servicii este faptul ca vom economisi timp. Nu mai petrecem ore in sir in bucatarie pentru a gati ori in supermarketuri pentru a face cumparaturile. Totul este mult mai simplu si fara eforturi mancarea va fi livrata direct la domiciliu ori la birou tinand cont de preferinte.

Delivery mancare Sector 4

Puteti sa comandati mancare atat de pe site-urile restaurantelor dar si prin apel telefonic.

Avantajul comenzilor online este dat de faptul ca puteti sa platiti cu cardul. Comenzile online se fac prin selectarea preparatelor dorinte direct de pe site si prin completarea formularelor cu datele necesare de livrare.

Varietatea mancarurilor ce pot sa fie comandate e una mare pentru a multumi toti clientii. Veti putea sa comandati atat preparate traditionale romanesti dar si produse cu specific international. Mancarea chinezeasca sau pizza sunt printre cele mai comandate preparate culinare care au specific international.

In Bucuresti restaurantele care au o astfel de activitate au anumite zone in care livreaza mancarea. In cazul in care doriti ca un anmit restaurant sa va livreze si in alte zone urmeaza sa platiti o taxa de transport si un anumit procent din valoarea totala a comenzii.

Sunt pe piata o multime de restaurante care livreaza acasa si ceea ce trebuie sa faceti este sa il gasiti pe cel care livreaza in zona unde vreti sa primiti mancarea pentru a nu plati taxe in plus.  Mancarurile pe care aceste restaurante le livreaza sunt delicioase si sanatoase.

 

Apelati cu incredere la aceste servicii si veti avea o masa sanatoasa si gustoasa in orice moment fara sa mai pierdeti timpul in bucatarie gatind. Exista foarte multe persoane reticente pentru comenzile la domiciliu. Toti trebuie sa accepte ca timpul este o resursa destul de importanta pentru fiecare si este bine sa il utilizam eficient.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania