Site in mentenanta, va rugam reveniti!

De ce sa comandam mancare online?

De ce sa comandam mancare online?

Comanda online a produselor alimentare gatite este in prezent una din cele mai intelepte alegeri. In cazul in care aveti dubii in ceea ce priveste serviciile de livrare mancare acasa in sectorul 4 acest articol va prezinta avantajele acestor servicii. Din cauza ritmului vietii care a devenit din ce in ce mai agitat folosirea serviciilor de livrare mancare la domiciliu este tot mai frecventa in special in special in cazul persoanelor cu un program prelungit la locul de munca. Pentru a gati sunt necesare cumparaturi de minim doua ori pe saptamana, ceea ce reprezinta o activitate dificila si consumatoare de timp ceea ce inseamna deplasarea la supermarket si statul la cozi.

Internetul a facut sa fie posibila comanda online. Nu este necesar sa va faceti griji in ceea ce priveste gasirea restaurantelor care livreaza mancare in Sectorul 3. Paginile de internet sunt pline. In general toate restaurantele cu livrare la domiciliu au si un site propriu unde se afiseaza toate tipurile de mancare si pretul lor dar si ingredientele folosite pentru a le prepara.

 

Trebuie sa fiti atenti in momentul in care alegeti restaurantele unde e zona de livrare a restaurantului. In general restaurantele livreaza mancare numai in unele zone si in cazuri mai rare pot sa livreze si in afara lor, pentru anumite comisioane. De preferat este sa alegeti restaurantele care se afla in apropiere de locatia pe care  o aveti. Un avantaj foarte mare al comenzilor online este ca nu sunt sanse ca o comanda sa fie gresit inteleasa.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania