Site in mentenanta, va rugam reveniti!

De ce sa comandam mancare la domiciliu?

De ce sa comandam mancare la domiciliu?

Sistemele de livrare mancare au revolutionat industria mancarurilor si se pliaza perfect pe imaginatia producatorilor si consumatorilor. Exista o mare varietate de preparate care sunt livrate direct la usa si va scapa de timpul pierdut in drum spre restaurante pentru a avea o masa sanatoasa. Sunt mai multe perioade in care pur si simplu nu va simtiti in stare sa gatiti si uneori vreti sa petreceti timpul in confortul propriet case. Acest lucru este exact ceea ce va ofera serviciile de livrare mancare.

Unul din cele mai importante avantaje ale serviciilor de livrare mancare este varietatea de produse oferite. De la bucataria internationala si pana la preparate locale sau preparate generale nu este nimic ce nu poate fi lirat in prezent. Chiar daca este vorba despre un simplu desert sau o bautura anume aceste produse vor ajunge rapid la voi.

Veti salva foarte mult timp cu livrarile. Sunt oameni care stau sa se intrebe cat de sanatoase sunt aceste produse. Sunt sanatoase in functie de ceea ce contin si sunt la fel de sanatoase sau mai putin sanatoase ca si un preparat facut in propria locuinta. Cartofii prajiti sunt la fel de nesanatosi si daca sunt produsi acasa si daca sunt comandati deci totul depinde de ceea ce contine mancarea.

Serviciile de livrare mancare vin cu nenumarate avantaje. Nu aveti cum sa gasiti un serviciu de livrare pe care toti sa il considere perfect, insa poate fi unul care sa fie perfect pentru voi.

 

Comenzile de mancare acasa apar din cauza ca timpul este tot mai plin. Accesul la internet este si el un factor care a contribuit la raspandirea comenzilor online. De asemenea, comenzile pentru mancare au eliminat stresul implicat de cautarea unei retete potrivite in ziua urmatoare si ne ajuta sa fim mult mai destinsi si mai relaxati.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania