Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Cum alegem o firma de livrari

Cum alegem o firma de livrari

Primul lucru pe care este bine sa il faceti in primul rand este sa verificati pe internet parerile celorlalti clienti care au comandat de la restaurantul de la care doriti sa comandati. Internetul este o resursa foarte buna pentru a putea verifica reputatia unei firme de livrare mancare. Daca contactati un serviciu de livrare va trebui sa descoperiti ce spun ceilalti clienti. Cititi testimonialele de la clienti si criticile pe care firma le-a primit pentru a determina calitatea acestui restaurant. Este recomandat sa vetiicati si daca sunt anumite plangeri serioase de la clientii nesatisfacuti. Daca nu verificati toate aceste detalii puteti ajunge sa primiti si mancare de proasta calitate pentru ca nu toate restaurantele online si firmele de livrari sunt serioase.

Ceilalti factori pe care trebuie sa ii verificati sunt informatiile nutritionale ale mancarurilor pe care le veti primi. Cele mai multe servicii de livrare au un site pe internet si de acolo puteti sa cititi toate informatiile si valorile nutritionale ale produselor care va sunt oferite. Daca sunteti la regim aceste detalii va vor ajuta sa tineti caloriile sub control si sa ramaneti pe un nivel normal al caloriilor, prestabilit.

Este foarte bine sa puteti gasi o firma de livrare mancare ce va poate oferi o mare varietate de produse. Acest lucru va va permite sa puteti sa va bucurati de mai multe tipuri de mancare absolut delicioase. Firma trebuie sa va asigure o livrare cat mai prompta a produselor alimentare si trebuie sa va ofere servicii care sa se potriveasca nevoilor pe care le aveti.

 

Firma trebuie sa va ofere si toate detaliile de contact pentru a putea lua legatura cu personalul in momentul in care considerati ca vreti sa reclamati ceva sau in momentul in care vreti sa discutati anumite detalii. 


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania