Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Comenzi mancare Sector 4

Comenzi mancare Sector 4

Optiunea comenzilor online este una foarte eficienta. In cazul in care comandati online economisiti timp, efort si bani. Tinand cont de faptul ca procesul de comanda este rapid si intuitiv se poate finaliza in doar cateva secunde, astfel ca nu este nevoie sa va petreceti minute pretioase la telefon pentru a enumera toate felurile de mancare dorite.

Economisiti combustibil pentru ca nu este nevoie sa va deplasati la restaurant si totul se poate realiza in fata calculatorului ori pe smartphone. Desi sunteti la munca va puteti conecta pur si simplu in constul de user si puteti comanda orice mancare doriti. Va puteti bucura de tipul acessta de eficienta numai prin folosirea unui serviciu de livrare online.

Comenzi mancare Sector 4

In sfarsit un serviciu de livrare va ofera si o gama destul de larga de optiuni. Ininte de toate va ofera si posibilitatea de a alege dintre mai multe restaurante participante. Fiecare restaurant va ofera o lista destul de cuprinzatoare de mancaruir si de meniuri care pot satisface toate poftele gastronomice. Puteti sa alegeti de asemenea si metoda de plata preferata, cu cash sau cu card la livrare. Acestea sunt numai cateva dintre avantajele pe care le au serviciile online de comenzi si livrare pentru produse alimentare. Tot ce trebuie sa faceti este sa incercati acest tip de serviciu pentru a putea beneficia de avantajele lui exceptionale.

Comanda mancarii la domiciliu apare din cauza ca timpul nostru este tot mai incarcat. Pe de alta parte si accesul la internet este un factor care contribuie la comenzile online. De asemeea, cmenzile online pentru mancare elimina stresul pentru cautarea retetei potrivite pentru ziua urmatoare.

Un prim avantaj este timpul economisit al clientului. Cum fiecare minut este important pentru majoritatea dintre noi, consideram ca timpul de la supermarket este un timp pe care il pierdem. In timpul pe care il alocam gatitului putem sa ne relaxam ori sa petrecem timpul cu cei dragi. In plus, restaurantul poate sa ia mai multe comenzi in timp scurt si cu personal putin.

 

Prin urmare sunt avantaje si pentru cei care fac comenzile in mediul online dar si pentru restaurantele care ofera astfel de servicii.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania