Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Comanda mancare online

Comanda mancare online

Mancarea prin servicii de livrare la domiciliu a devenit un lucru foarte eficient petru majoritatea oamenilor. Avem in general o viata agitata, ocupata si fara timp suficient pentru gatit. Decat sa petrecem ore intregi in bucatarie pentru pregatirea mesei putem sa ne relaxam si sa lasam ca mancarea sa fie livrata la domiciliu la ora exacta.

Internetul face ca aceste servicii sa se dezvolte repede si sa se acceseze usor.  Cautarea pe internet a unor restaurante ca livreaza in zona in care va aflati e simpla. Sunt sute de astfel de restaurante si majoritatea au propriile site-uri unde  vati gasi toata oferta cu mancarurile disponibile si ingredientele lor.

Sunt mai multe macaruri pentru persoanele vegeteriene sau pentru persoanele la dieta. Restaurantele va pot stabili si planurile de mancare pe saptamana sau pe luna si veti primi mancarea la ora stabilita exact asa cum comandati. Posibilitatile de a comanda sunt fie online fie telefonic. Alegerea va apartine. Comanda online este mult mai sigura si se poate achita cu un card de debit sau cu un card de credit ceea ce nu veti putea face si prin telefon.

Este dificil sa consumam mancare sanatoasa in momentul in care nu aveti suficient timp pentru a gati sunt multe persoane care consuma mancare junk pentru ca este mult mai usor de preparat. Cea mai buna alternativa pentru a consuma mancarea sanatoasa sunt si livrarile de mancare la domiciliu. Acestea ofera servicii de livrare paste, grill, ciorbe, platouri, pizza, etc. Preparatele sunt proaspete si naturale.

 

 


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania