Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Comanda mancare gatita Bucuresti Sector 4

Comanda mancare gatita Bucuresti Sector 4

Milioane de oameni utilizeaza internetul cu scopul de a gasi tot ce vor. Acesta este si simplul motiv pentru care firmele care constientizeaza amploarea fenomenului trebuie sa faca efort petru a face posibil clientilor cumpararea online.

Proprietarii de pizzerii si de restaurante incep sa constientizeze noua tendina. Astazi puteti sa comandati usor mancarea preferata de la restaurante care ofera si servicii de livrare online.

Meniul tau va putea sa fie servit rapid atata timp cat restaurantul preferat va ofera un serviciu de  livrare la resedinta. Comandati mancare online direct de pe internet si veti avea o serie de avanjate uimitoare. Per ansamblu gasiti mai jos toate beneficiile de care puteti sa va bucurati prin comenzile online.

Comanda mancare gatita Bucuresti Sector 4

Evident unul din cele mai mari beneficii ce pot sa fie obtinute de la un serviciu online este comoditatea si acuratetea. Nu este nevoie sa va deplasati, sa asteptati la cozi lungi in fast food sau la autoservire ori sa asteptati pana cand sunteti remarcati de un chelner care vine si preia comanda din meniul zilei.

In perioadele de varf aspectele acestea pot sa fie si foarte deranjante si puteti sa irositi pana la 30 de minute zilnic.

Pot sa fie eliminate greselile de comanda si de livrare. Acestea pot adesea sa apara pentru comenzile telefonice pentru ca uneori nu se aude bine sau persoana care preia comenzile telefonice este nevoita sa faca mai multe lucruri in acelasi timp sau se afla intr-un mediu galagio si trebuie sa fie atenta la mai multe lucruri.

Daca o comanda este mai complexa, adresa la care doriti sa fie facuta livrarea este ceva mai putin cunoscuta sau aveti nevoie de facturi, lucrurile pot sa se complice si mai tare. Problema aceasta se poate evita in cazul in care utilizati un serviciu de comenzi online si inseamna mai putin stres si pentru voi si pentru furnizori.

Este foarte important si faptul ca va puteti bucura de mancarea pe care o comandati pentru ca veti primi ceea ce va doriti si o puteti returna in caz contrar, avand costuri zeor si depunand un efort minim.

 

Cei mai bun serviciu de livrare mancare si de comenzi online are un sistem destul de simplu, si cu numai cateva clickuri mancarea va ajunge la usa voastra in momentul in care specificati ca o vreti.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania