Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Ce nu stiati despre pizza

Ce nu stiati despre pizza

Se spune ca pizza nu isi are originea in tara in care este faimoasa si ca de fapt primele seme desrpre pizza sunt in Grecia Antica.Grecii sunt cei care pregateau painea mare, rotunda si plata pe care se punea ulei, condimente si ierburi. Ca si fapt inedit rosiile nu au fost inca descoperite in momentul in care a fost inventata pizza si prin urmare nu intrau in reteta.

Dupa ceva timp painea rotunda si plata a ajuns si in Italia. Incepand cu secolul XVIII pizza a inceput sa fie vanduta pe strada si in piete. Era gustoasa, ieftina si consistenta, fara artificii deasupra si se vindea in special saracilor in Napoli. In anul 1889 regina impreuna cu sotul sau au facut un tur al Regatului Italian. Regina a observat ca oamenii apreciaza aceasta macare si a vrut si ea o felie. Reginei a inceput sa ii placa pizza foarte mult si o manca mereu in special in momentul in care era in preajma oamenilor. Ea a continuat sa faca acest lucru chiar daca a fost criticata.

 

Regina Margherita a facut o mare pasiune pentru pizza si a cerut o pizza speciala pentru ea. Acesta a folosit elemente reprezentative petru culorile steagului Italiei si a pregatit o pizza speciala petru regina. Ulterior au aparut foarte multe retete in functie de zona dar reteta pizzei Marherita a ramas. 


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania