Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Avantajele restaurantelor online

Avantajele restaurantelor online

Livrarile din restaurante pot sa va scape de stresul de a gati cina. Daca nu va simtiti in stare sa deveniti prezentabili pentru o cina in oras sau daca pur si simplu nu aveti chef o solutie farte buna este sa faceti ca mancarea sa vina la voi. Livrarile din restaurante va ofera un numar diferit de avantaje, atat pentru restaurant cat si pentru cei care cumpara.

Cand oamenii incearca sa cumpere dintr-un restaurant vor vedea si mancarea pe care urmeaza sa o comande. Produsele vor fi de fiecare data de cea mai buna calitate pentru ca persoana care comanda sa recomande la randul sau prietenilor serviciile restaurantului respectiv.

Restaurantele au inceput sa ofere si meniuri printate impreuna cu comenzile pentru ca oamenii sa stie deja ce sa cumpere data viitoare si sa poata consulta rapid oferta de preturi.

De asemenea restaurantele isi fac si reclama. Este posibil sa trimita pe mail cupoane persoanelor care au mai comandat si pe care le-au pastrat in baza de date cu reduceri sau cum produse gratuite. Acesta este un mod prin care restaurantul poate fi adus la cunostinta mai multor persoane.

 

Cei mai multi oameni adora lucrurile care le face viata mai usoara. Puteti sa alegeti restaurant preferat pentru a comanda mancare sau puteti sa mergeti pur si simplu la restaurant pentru a manca, dar pentru asta va trebui sa va imbracati si sa conduceti pana la restaurant si asta inseamna ca veti economisi timp.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania