Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Avantajele comenzilor online

Avantajele comenzilor online

Comenzile de mancare online reprezinta 30 de procente din comenzile online si numarul lor este in crestere. De ce se intampla asta? Din foarte multe motive. In primul rand este foarte convenabil. In prezent oamenii cumpara din mediul online datorita tabletelor sau dispozitivelor mobile. Studiile arata ca in jur de 69 de procente din comenzile de mancare se fac de pe dispozitive mobile. Atunci cand sunteti prinsti in trafic, cand mergeti cu autobuzul sau cand sunteti in pauza puteti comanda foarte repede si usor, prin comparatie cu comenzile la telefon sau cele din fata calculatorului.

atunci cand comandati online nu exista greseli si prin urmare nu vor aparea incidente neplacute. Una din cele mai mari probleme ale comenzilor telefonice sunt reprezentate de greselile din timpul comenzilor. Aceste greseli se pot intampla destul de rau. In mod normal din cauza zgomotului, din restaurant sau din locul in care se primesc comenzile pot sa se produca greseli de intelegere si atunci comenzile vor fi furnizate gresit.

Sunt mai multe motive pentru care puteti lua in calcul ideea de a comanda online de pe site-ul restaurantului preferat.

Nu mai conteaza cat sunteti de buni. Comenzile online au limitari care nu exista online. Sunt si cateva exemple aici. Restaurantele pot sa nu fie deschise 24/7 zile pe saptamana insa in mediul nline nu este niciun motiv pentru care nu sa nu fie valabile 24 din 24, si de aceea acest lucru este un avantaj major.

Un alt avantaj destul de mare este faptul ca scapati de preparare. Nu mai este necesar sa faceti voi mancarea. Toate sistemele de livrare mancare la domiciliul clientului trimit mancarea preparata si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mancati. Prin urmare veti economisi o mare parte din timp mai exact timpul pentru cumparaturi si timpul pe care in mod normal il petreceati gatind.

 

Unul din cele mai mari avantaje ale comenzilor online este faptul ca veti manca sanatos. Mancarea gatita nu se compara ca si valoare nutritiva cu cea semipreparata sau cu produsele fast food si de aceea puteti profita de acest avantaj.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania