Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Avantaje livrari non stop

Avantaje livrari non stop

Serviciile de livrare mancare au revolutionat industria produselor alimentare. Acum puteti sa primiti mai multe tipuri de produse alimentare pe care le veti lua in functie de preferinte. Chiar si sushi poate sa fie livrat acasa si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati cateva clickuri.  Aveti meniurile pe internet si la orice ora puteti sa vedeti absolut orice va intereseaza in materie de oferte de produse si de servicii dar si de ingrediente.  Avantajele de a comanda mancare online sunt numeroase. Acum puteti comanda mancare online si va puteti relaxa acasa in timp ce mancarea ajunge la usa voastra. In orasul in care va aflati sunt cu siguranta mai multe restaurante care ofera servicii de livrare mancare si prin urmare veti avea de unde sa alegeti.

Atunci cand comandati mancare online, sansele de a face greseli sunt mai mici pentru ca nu trebuie sa mai discutati cu nimeni. Va trebui sa alegeti mancarea pe care o vreti dand un simplu click pe meniu si plasand ordinele. Sansele ca oamenii sa ajunga sa primeasca ordinele de la voi in timpul comunicarii telefonice sunt uneori destul de complicate pentru ca cel care asculta comanda poate sa fie distras din n motive si sa greseasca comanda. Oamenii vor de asemenea sa manance sanatos si cat mai diversificat si de asemenea sa aiba de unde sa aleaga.

 

Sistemele de livrare mancare sunt concepte care au iesit mult in lumina in prezent. Acest lucru se intampla din cauza ca multe persoane au acces la internet in permanenta si nu este dificil pentru ei sa utilizeze un site web pentru a gasi de unde sa cumparati mancare online. Daca sunteti prea ocupati pentru a gati atunci puteti sa apelati la o firma care sa livreze mancare.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania