Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Avantaje comenzi mancare

Avantaje comenzi mancare

Sistemele de livrare mancare sunt de doua feluri. Pot sa fie servicii de livrare mancare pe baza unui plan care trimite preparate, uneori chiar inghetate, spre case in fiecare saptamana. Al doilea tip de comenzi mancare sunt cele orientate spre comenzile individuale. Puteti sa selectati ingredientele ca si cand ati fi la magazin si acestea vor ajunge direct la voi acasa.  Acest stistem functioneaza mai multe in America decat in alte state. La noi cel mai popular mod de a trimite mancare acasa este pe baza unor comenzi care sunt facute de fiecare persoana, sau de mai multe persoane care se combina pe o singura comanda si este vorba despre produse gata preparate.

Sunt nenumarate avantaje pe care le implica sistemele de livrare.

Pretul este unul din cele mai mari avantaje ale livrarilor de mancare. Atunci cand mancarea este comandata de mai mult de doua persoane atunci in mod clar veti avea preturi mult mai mici pentru produse si va fi ca si cand ati manca in oras la un restaurant numai ca va veti bucura de intimitatea propriei case.

Unele sisteme au si preturi mult mai bune pentru ca puteti alege produse care sunt la oferta sau puteti opta pentru meniul zilei.

 

Un alt avantaj al serviciilor de livrare este varietatea de produse alimentare pe care le puteti alege. Cele mai bune sisteme de livrare mancare sunt cele care au un numar mare de produse care sunt oferite pentru consum. La fiecare cateva saptamani sau luni meniul se schimba dar daca ramaneti fideli unui anumit sistem de livrare veti descoperi ca la un moment dat produsele incep sa se repete.  Aveti posibilitatea de a comanda in fiecare zi altceva si nu va mai fi necesar sa va deplasati pana la restaurant, sau si mai mult, sa mergeti la cumparaturi si sa pierdeti mult timp gatind.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania