Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Avantaje comenzi mancare acasa

Avantaje comenzi mancare acasa

Una din cele mai mari avantaje ale sistemelor de livrare mancare sunt beneficiile in ceea ce priveste sanatatea. Pentru ca produsele sunt prestabilite si ingredientele la fel este foarte simplu sa determinati cat mai exact numarul de calorii consumate la fiecare masa. Cele mai multe sisteme de livrare sunt cele care au meniuri speciale pentru diete si pentru o sanatate cat mai buna, care pot sa fie foarte de ajutor pentru indivizii care vor sa piarda in greutate sau sa inceapa diete sanatoase.

Sistemele de livrare mancare sunt foarte convenabile. Mancarea este comandata, livrata si consumata. Nu trebuie sa va bateti capul sa va amintiti ingredientele sau sa incercati sa faceti diverse retete si liste pentru magazin. Sistemele de livrare mancare sunt perfecte pentru indivizii ocupati care nu au timp sa faca cumparaturi in fiecare saptamana. Sistemele de livrare mancare sunt benefice si celor care nu pot sa iasa din casa cum ar fi persoanele cu dizabilitati.

Este mult mai simplu si mai ieftin sa va faceti meniul zilnic comandand mancare de la firmele care se ocupa cu livrarea de mancare online.

Nu doar ca nu mai e nevoie sa pierdeti vremea la magazine dar si sistemele de livrare mancare sunt foarte flexibile si puteti sa va alegeti exact ceea ce doriti. Puteti sa testati foarte simplu diferite meniuri si produse pe care in mod normal nu le-ati fi gatit acasa fie pentru ca sunt complicat de facut sau pentru ca ingredientele pentru ele sunt complicat de gasit.

 

Cu un meniul online simplu nu mai aveti nevoie nici sa tineti in geanta tone de hartii si de brosuri cu meniurile si ofertele restaurantelor. Clientii care cumpara online, sunt si cei care economisesc in jur de 4 procente din pretul preparatelor si in plus sunt si cei care beneficiaza de confort.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania