Site in mentenanta, va rugam reveniti!

Avanataje comanda mancare la domiciliu

Avanataje comanda mancare la domiciliu

Comanda online mancare gatita in ambalaje de unica folosinta. Suntem o firma din Bucuresti care livreaza mancare la domiciliu, la birou sau oriunde in alta parte, si puteti sa puneti mancarea direct in frigider.

Este foarte simplu sa comandat mancare cu numai cateva click-uri sau sunand la un numar de pe site. Mancarea gatita de bucatarii Brassio are un gust indentic cu cel pe care il intaliti doar la mama acasa.

Serviciul de livrare mancare acasa va asteapta cu cele mai proaspete bunatati si de fiecare data avem inclus si ceva dulce.

Acum mancarea nu va mai fi o problema. Va oferim cele mai eficiente servicii de livrare. Produsele noastre culinare au o calitate ridicata la cele mai inalte standarde deoarece dorim sa va oferim o masa copioasa in asa fel incat sa deveniti unul dintre fanii serviciului nostru de livrare mancare.

Livrarea produselor este o solutie ideala petru persoanele care nu au timp sa stea in bucatarie sau pentru cei care nu au timp sa ajunga in restaurante. Restaurantul nostru online va ofera o metoda moderna de a servi masa atunci cand va este pofta sa savurati un preparat culinar cu specific international sau traditional.

Livrarea mancarii la domiciliu este tot mai solicitata de persoanele care locuiesc in Bucuresti. Deoarece noi ne preocupam de nevoile clientilor nostri si deoarece stim cat de pretios ar fi timpul pentru ei le punem la dispozitie si mancare cu livrare la domiciliu prin comenzile telefonice se ofera de luni pana sambata livrare mancare.

 

Meniul nostru zilnic va ofera o gama vasta de sortimente in ceea ce priveste preparatele culinare. Maestrii nostri sunt experimentati in arta culinara si mancarea cu livrare la domiciliu are acelasi gust ca si mancarea pe care o savurati la mama acasa.


« inapoi la pagina acasa

Program livrare

Luni: 10:00 - 16:00
Marti: 10:00 - 16:00
Miercuri: 10:00 - 16:00
Joi: 10:00 - 16:00
Vineri: 10:00 - 16:00
Sambata:
Duminica:

Zone livrare: Sector 4 - Perimetrul strazilor Giurgiului - Luica - Turnu Magurele - Oltenitei

Metode de plata

• Cash la livrare
• Plata cu cardul
• Bonuri de masa
• Bonuri cadou

Comanda minima: 30 RON in zona de livrare.


Contact

Telefon:

0768.140.100
021.634.1369

Adresa de email:

contact@brassio.ro

Adresa:

Str. Banisor, nr. 2, Sector 4, Bucuresti, Romania